Työelämäkoordinaattori Mikko

Olen Mikko Kamila ja olen kotoisin Kauhajoelta. Työkokemusta minulla on laajalti ohjaus- ja opetustehtävistä mutta myös monen alan (palveluala, teollisuus, rakennus) työstä esimiestehtävien kautta hankemaailmaan. Myös työssäoppimisen ohjaus ja työpaikkaohjaajien kouluttaminen ovat minulle tuttuja asioita. 

Viimeisin työpaikkani oli yksilövalmentajana nuorten työllistävässä  työpajahankkeessa. Siinä työssä huomasin käytännössä, millaisia vaikeuksia työhön pääsyssä on nuorella, jolla ei ole kunnollista ammatillista koulutusta ja siellä hankittuja taitoja. Nyt haluan olla mukana varmistamassa, että mahdollisimman moni nuori saisi parhaat mahdolliset lähtökohdat työuransa menestykselliseen  aloittamiseen.

Suhtaudun tulevaan lukuvuoteen innostuneella odotuksella. Sekä työelämä että koulumaailma ovat molemmat melkoisen myllerryksen vallassa. Pyrin omalta osaltani vaikuttamaan siihen, että toimivaa yhteistyötä kehittämällä jokainen Sedun opetusyksikkö valmistaa edelleen motivoituneita ja taitavia uraansa aloittavia ammattilaisia Etelä-Pohjanmaan työelämän nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin. Tämän tavoitteen saavuttamiseen tarvitaan meitä kaikkia!

Palveluksessanne:

Mikko Kamila
040 868 0233
mikko.kamila(at)sedu.fi