Mobiiliohjauskoordinaattori Katri

Olen Katri, opettajanpätevyydellä varustettu viestintäteknologian insinööri. Vastaan hankkeessa työssäoppimisen ohjausjärjestelmä eTaitavan hallinnoinnista ja kehittämisestä sekä hankkeen viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä projektipäällikön kanssa.

Nuorempana olen työskennellyt monissa eri paikoissa, kauppa-apulaisesta kartanpiirtäjään. Mammalomien jälkeen ensimmäisen kosketuksen opettajan työhön sain Jyväskylän aikuisopistolla audiovisuaalisen viestinnän kouluttajana ja vaikka nautinkin tehtävästä kovasti, veri veti takaisin synnyinkaupunkiin Seinäjoelle. Seinäjoella olen toiminut opettajana sekä ammattikorkeakoulussa että toisen asteen ammatillisessa koulutuksessa.

Uudet ideat ja toteutusmallit usein hautautuvat opettajan työssä arjen ja ajankäytön alle. Hain hankkeeseen töihin, koska halusin nähdä saanko sopan pyörimään kattilassa, jos heilutan kauhaa. Eli saanko toisella tavalla ajatuksiani ja visioitani laajempaankin käyttöön kuin opettajana. Tähänastinen työskentely hankkeessa on juuri sitä mitä olenkin halunnut ja innostuneena katson eteenpäin. Mobiili- ja web-työkalut ovat tulevaisuutta ja uusia sovelluksia kehitellään koko ajan. Tällä alalla pääsen kirjaimellisesti soveltamaan elinikäisen oppimisen periaatetta :)

Eläintarhan (koiran, kissan, hamsterien, hiirien, liskojen ja kalojen) lisäksi viiden lapsukaisen kanssa elämän opettelu täyttää päiväni.

 

Etusivulle

 

Palveluksessanne:

Katri Nyman
040 868 0210
katri.nyman(at)sedu.fi