Työelämäkoordinaattori Johanna

Olen Johanna Ikola ja hyppäsin SeDuuni-hankkeeseen lennosta, kun edellinen koordinaattori Sami Alho siirtyi muihin tehtäviin vuoden 2011 alusta. Hoidan kaupan ja kulttuurin toimialalla työelämäkoordinaattorin töitä puolet työajastani. Toisen puolen olen työelämäjaksolla Lapuan kaupungin kulttuuritoimessa tuottamassa Vanhan Paukun Festivaalia.

Perustaltani olen kauppaopiston naisia, kauppaopetusta on takana jo enemmän vuosia kuin kehtaan kertoa. Sedu Lapuan kaupan ja kulttuurin toimialan vastuuopettajan työtehtävät ovat opetuksen lisäksi työllistäneet. Muu työhistoriani liittyy järjestötoimintaan ja tapahtumien tuottamiseen, mm. viime lukuvuosi kului valtakunnallisen ammattiin opiskelevien kulttuurikilpailu SAKUstarsin peräsimessä.
Kaikki vapaa-aikani kuluu teatterissa; toimin Teatteri Lapuan puheenjohtajana ja tuottajana ja myös näyttämölle sielu halajaa aina uudestaan. Teatteriesitysten tuottamisessa olen saanut arvokasta työkokemusta, josta on hyötyä myös hanketyössä.

Vastuualueeni Sedussa pitää sisällään käsi- ja taideteollisuusalan, kuvallisen ilmaisun, vaatetusalan, puualan, liiketalouden, tietojenkäsittelyn sekä verhoilu- ja sisutusalan perustutkinnot ja on osuvasti nimeltään Taiteesta taseeseen. Nimi kuvaa hyvin ketjua, jossa kulttuuriosaaminen yhdistyy liiketoimintaosaamiseen ja tuottaa taloudellisia ansioita sen jokaiselle osalle.

Koska hanketyöaikani on 50 %, hoidan pääasiassa Samin sopimat projektit loppuun, mutta toki jotakin uuttakin toivottavasti kevään aikana saamme yhteistyössä aikaan.

Palveluksessanne:

Johanna Ikola
040 868 0232
johanna.ikola(at)sedu.fi