Työelämäkoordinaattori Antti

Olen Antti Juuti, reilu 30-vuotias tuotantotalousinsinööri. Aiemmin olen työskennellyt toimihenkilö- ja esimiestehtävissä ohutlevy- ja konepajateollisuudessa. Työtehtäviini tuotannon esimiehenä kuului työnjohto, tuotannonohjaus ja -suunnittelu sekä ostotoiminta. Päivittäisten työtehtävieni lisäksi osallistuin vastuualueeni uusien tuotteiden tuotantoon ottoihin ja valmistusmenetelmien kehittämiseen.

Esimiestehtävien lisäksi olen toiminut tuotantoinsinöörinä tuotannon-kehitysyksikössä. Yksikkö valmisti prototyyppejä ja tuotantoa edeltäviä sarjoja asiakkaiden tuotteesta. Toiminnan tavoitteena oli pienentää valmistuskustannuksia puuttumalla valmistettavuutta ja laatua heikentäviin seikkoihin. Lisäksi osallistuimme tuotteiden tuotantoon siirtoihin ja valmistusmenetelmän suunnitteluun.

Omien tehtävieni lisäksi olen osallistunut työturvallisuus- ja tuotannon tehostamisprojekteihin. Lisäksi olen toiminut tuotantoyksikön laatuvastaavana, vastannut työntekijöiden perehdytyksestä ja opiskelijoiden työssä oppimisjaksoista.

Palveluksessanne:

Antti Juuti
040 868 0234
antti.juuti(at)sedu.fi